Diensten

Cloud-computing

Wij helpen op alle mogelijke manieren bij het werken in de cloud. Klein bedrijf, groot bedrijf, software, infrastructuur of platform? Voor ieder bedrijf en elke situatie is een oplossing. Wij kunnen je adviseren en helpen met de overstap.

Systeembeheer

Iets dat je vaak en intensief gebruikt, heeft regelmatig onderhoud nodig. Dat geldt zeker voor ICT-systemen. Je moet er immers niet aan denken dat je bedrijfsprocessen stilvallen bij een storing.

Hard- en software

Of het nu gaat om kantoortoepassingen, het werken met maatwerksoftware, internet en e-mail, thuiswerken of andere toepassingen, om te kunnen werken heb je hardware nodig.

Back-up

Stel je eens voor dat door diefstal, brand, waterschade, virussen, stroomstoring of een technisch mankement morgen ineens al je gegevens weg zijn. Je grootste nachtmerrie! Een goede, recente back-up van je data is dan van essentieel belang.

Connectiviteit

Alles is tegenwoordig met elkaar verbonden. We werken overal en vanaf verschillende devices. Hoe belangrijk die connectiviteit is, merk je pas als het er niet meer is. Maar welke verbinding is nu geschikt voor welke situatie?

Webhosting

Eigen website? Wij regelen zowel de domeinnaamregistratie als de webhosting en nemen je alle zorgen uit handen. Elke website wordt 24/7 gemonitord en in geval van problemen staan wij direct paraat. SSL-certificaat nodig? Geen probleem!