Support nodig?

Heeft u een storing of een vraag?
Maak een keuze uit onderstaande opties, en onze supportafdeling kan je op afstand helpen.

Support in 4 stappen:
1. Bel Trivision support op telefoonnummer 010 - 246 92 41
2. Klik op één van de onderstaande opties, download de software en kies voor 'uitvoeren'.
3. De software genereert een ID Code, geef deze door aan onze supportmedewerker.
4. Leun achterover, en kijk hoe onze supportmedewerker het probleem oplost.


Met onze Windows QuickSupport start je een eenmalige supportsessie op je werkstation of server. Er wordt niets geïnstalleerd, na de sessie is de software weer verdwenen.

Door het installeren van onze Windows Host op je werkstation of server kunnen we altijd support leveren. De software blijft actief en dit zorgt ervoor dat je niets hoeft te doen om support te ontvangen.


Met onze Apple QuickSupport start u een eenmalige supportsessie op je werkstation of server. Er wordt niets geïnstalleerd, na de sessie is de software weer verdwenen.

Door het installeren van onze Apple Host op je werkstation of server kunnen we altijd support leveren. De software blijft actief en dit zorgt ervoor dat je niets hoeft te doen om support te ontvangen.


Met onze Google Chrome QuickSupport start je een eenmalige supportsessie op je werkstation. Er wordt niets geïnstalleerd, na de sessie is de software weer verdwenen. Deze Quicksupport is ook te installeren vanuit de Google Play store.


Met onze iOS Quicksupport start je een eenmalige supportsessie op je iPhone of iPad. Deze Quicksupport is ook te installeren vanuit de App Store.


Met onze Android Quicksupport start je een eenmalige supportsessie op je Android telefoon of tablet. Deze Quicksupport is ook te installeren vanuit de Google Play store.