Systeembeheer

Systeembeheer
Iets dat je vaak en intensief gebruikt, heeft regelmatig onderhoud nodig. Dat geldt zeker voor ICT-systemen. Je moet er immers niet aan denken dat je bedrijfsprocessen stilvallen bij een storing. Door proactief systeembeheer voorkomen wij dat er storingen optreden, systemen uitvallen of dat er waardevolle informatie verloren gaat.

TOM, onze digitale systeembeheerder
Tot een aantal jaar geleden gingen onze collega’s regelmatig langs bij de klant om te checken of alle ICT-systemen nog naar wens functioneerden. Werkt de server nog naar behoren, loopt de harde schijf niet vol, is de antivirussoftware up-to-date, komen er geen vreemde geluiden uit de PC’s? Wij gaan nog steeds graag bij de klant langs, maar liever voor een goede kop koffie en een inhoudelijk gesprek. Voor het systeembeheer hebben we nu TOM, Trivision’s Operational Manager, in dienst genomen. TOM is onze digitale collega die 24/7 jouw systemen in de gaten houdt, of het nu om één computer gaat of een heel bedrijfsnetwerk. Zo voorkomt TOM storingen. Ook doet hij alle Windows- en third-party-updates, zodra wij die goedgekeurd hebben. Mocht TOM toch iets niet voor elkaar krijgen, dan schakelt hij direct onze supportmedewerkers in die het probleem dan oplossen. Van afstand of op locatie. ‘Managed Services’, ofwel onderhoud op maat, voor een vast maandelijkse tarief!

TOM antivirus
Daarnaast is het mogelijk dat TOM antivirus jouw bedrijf automatisch van de laatste antivirussoftware voorziet. Met dezelfde 24×7 bescherming én op basis van Bitdefender, een awardwinnende antivirussoftware. Is er toch iets dat TOM niet vertrouwt, dan maakt hij automatisch een ticket aan in ons systeem en zorgt hij dat wij aan het werk gaan. Een veilig gevoel!

Quick scan Natuurlijk is elk bedrijf anders. We doen dan ook graag een vrijblijvende quick scan van je netwerk om te kijken wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is.

TOM uitproberen?
Wil je wel eens zelf ervaren hoe slim TOM echt is? Dat kan! Bel ons op 010 – 246 92 40 en we regelen een vrijblijvende proefperiode van twee weken. In minder dan tien minuten zetten we – op afstand – TOM bij je in. Of neem vrijblijvend contact op.