Webhosting

Webhosting en domeinnaamregistratie
Eigen website? Wij verzorgen graag zowel de domeinnaamregistratie als de webhosting. Als je bij ons een verzoek voor domeinnaamregistratie neerlegt, kan die domeinnaam al binnen een uur in je bezit zijn. En natuurlijk kunnen wij alle domeinnaamextensies registreren, van .nl tot .biz en alles daartussen. Zelfs topleveldomeinnamen, zoals www.trivision.rotterdam of www.trivision.jobs, kunnen we aanvragen. Een SSL-certificaat nodig om je website een veilige uitstraling te geven en om hoger te scoren in Google? Regelen we ook.

DNS-beheer
Het DNS-beheer houden wij graag in eigen hand. Dit Domain Name System is, heel simpel gezegd, het systeem dat domeinnamen naar IP- adressen vertaalt. Klinkt simpel, maar geeft soms nogal wat uitdagingen. Mocht er iets aan de hand zijn, dan duiken wij graag zelf in de records om zo snel mogelijk een oplossing te bieden, of dat nu in het weekend is of op dinsdagmiddag.

Webhosting
Zodra de domeinnaam is geregistreerd en de website klaar is, wil je die natuurlijk met de wereld delen. Je site moet gehost gaan worden. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Wij plaatsen je site op een server met een permanente en veilige verbinding met het internet.

Veiligheid boven alles
Als we zeggen veilig, bedoelen we ook veilig. Wij monitoren je website 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Is de website nog in de lucht, ben je geen slachtoffer van DDoS-aanvallen of ransomware? De meeste websites staan op een shared server. Dat houdt in dat wanneer jouw website wordt aangevallen er processen gestart worden die mogelijk ook van invloed zijn op de snelheid en veiligheid van andere sites. Wij halen de besmette website meteen offline en lossen de situatie zo snel mogelijk op. Vervelend als het over jouw website gaat, maar wel heel prettig als het over de website van de buurman gaat. Daarom monitoren wij alle websites continu, voor jouw veiligheid en die van je – digitale – buurman.

Verschillende webhostingpakketten
Wij verzorgen webhosting op snelle en betrouwbare servers, gevoed met groene stroom. Je kunt kiezen uit vier verschillende transparante pakketten óf een geheel op maat samengesteld pakket. Welk pakket je kiest hangt onder andere af van de grootte van de website en het aantal verwachte bezoekers. Wij adviseren graag welk pakket het beste past bij jouw situatie.

Natuurlijk is het ook mogelijk om pakketten op maat samen te stellen.

Nieuwsgierig?
Hulp nodig bij domeinnaamregistratie en webhosting? Neem vrijblijvend contact met ons op via 010–2469240 of mail naar info@trivision.nl.