Connectiviteit

Connectiviteit
Alles is tegenwoordig met elkaar verbonden. Is het niet over bekabeld internet of wifi, dan is het wel via bluetooth of 4G. We werken vanaf verschillende locaties en op verschillende devices, onze gegevens staan in de cloud en we vertrouwen op onze online backup. Hoe belangrijk die connectiviteit is, merk je pas als het er niet meer is. Maar welke verbinding is nu geschikt voor welke situatie?

The sky is the limit
Alles is mogelijk. Maar heb je ook alles nodig? Daar denken wij met onze nuchtere instelling graag over mee. Een klein bedrijf in de Randstad heeft ongetwijfeld andere wensen en eisen dan een grote melkveehouderij in het Groene Hart; niet alleen wat betreft beschikbaarheid, maar ook qua snelheid en veiligheid. Wij geven je inzicht in wat wij denken dat voor jouw bedrijf de beste oplossing is.

Kwalitatief hoogwaardige internetverbindingen
Wij leveren kwalitatief hoogwaardige internetverbindingen, zowel nationaal als internationaal. Is de internetverbinding echt een bedrijfskritisch onderdeel? Dan is het zelfs mogelijk om te kiezen voor dubbel uitgevoerde hardware en dubbel uitgevoerde internetverbindingen, met fallback naar een draadloze 4G-verbinding.

Hardware
Uiteraard leveren wij ook de hardware voor de diverse verbindingen. Van simpele router tot geavanceerde firewall. Wij adviseren, implementeren en beheren!

Nieuwsgierig?
Hulp nodig bij connectiviteit? Neem vrijblijvend contact met ons op via 010 – 246 92 40 of mail naar info@trivision.nl.