Cloud

Cloud-computing
De cloud is niet meer uit ons leven weg te denken. Maar wat is dat nu precies, werken in de cloud? We mailen vanuit de cloud, we werken op virtuele servers in de cloud, bestanden staan ergens in een datacenter en een beetje boekhoudprogramma draait ook vanuit de cloud. Er zijn dus heel veel cloudomgevingen. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook nog hybride-oplossingen, waarbij een gedeelte van de ICT-omgeving zich in de cloud bevindt en een gedeelte lokaal in het bedrijf. Waar moet je beginnen en hoe hou je het overzicht?

Ongeacht de situatie, wij hebben een oplossing
Onze cloudoplossingen zijn stabiele online oplossingen, bedoeld voor organisaties – groot of klein – die flexibel willen werken en overal en altijd toegang willen hebben tot informatie en applicaties. Wij verdiepen ons uitgebreid in iedere specifieke situatie. Zo kunnen we gepast advies geven over de beste online oplossing. Of je nu met standaard software uit de cloud wilt werken of eigen software hebt die naar de cloud moet. Voor ieder bedrijf en elke situatie is een oplossing en wij adviseren daar graag in.

Stap voor stap, zonder grote investeringen
Om succesvol te verhuizen van een ICT-omgeving op locatie naar een cloudoplossing maken we een migratieplan en zorgen we voor een testomgeving. Op een moment dat het je het beste uitkomt zorgen we voor de migratie. Met onze cloudoplossingen ga je voor zekerheid voor een vast bedrag per maand, zonder grote eenmalige investeringen vooraf!

Altijd flexibel met de cloud
Een groot voordeel van werken in de cloud is dat je altijd flexibel bent. Groeit je organisatie en heb je tien nieuwe medewerkers? Geen enkel probleem. Krimpt je bedrijf? Dan is dat ook zo weer aangepast. Alle cloudoplossingen bijeen in één persoonlijk bureaublad Gebruik je al toepassingen in de cloud, dan hebben wij de oplossing om de omgevingen van verschillende leveranciers bij elkaar te brengen in één persoonlijk bureaublad. Stel: je gebruikt een online boekhoudpakket, Nomadesk voor de bestanden en Office 365 voor de mail. Wij kunnen al deze ‘clouds’ integreren in één online omgeving. Met één keer inloggen kun je bij al je gegevens en programma’s.

Nieuwsgierig?
Op zoek naar een cloudoplossing die past bij jouw bedrijf? Of werk je al in de cloud, maar wil je al je omgevingen in één persoonlijk bureaublad? Neem vrijblijvend contact met ons op via 010 – 246 92 40 of mail naar info@trivision.nl.