Hard- en Software

Hardware
Of het nu gaat om kantoortoepassingen, het werken met maatwerksoftware, internet en e-mail, thuiswerken of andere toepassingen, om te kunnen werken heb je hardware nodig. Dat kan een desktop, een laptop of een tablet zijn. Het gaat erom dat jij je er prettig bij voelt en dat de hardware je niet in de steek laat. Daar adviseren wij graag bij. Wij maken bij onze oplossingen altijd gebruik van zorgvuldig geselecteerde hardware van gerenommeerde merken.

Refurbished hardware
Heel veel hardware verdient een tweede leven. Wij checken deze hardware op defecte onderdelen en waar nodig vervangen we ze. Door het plaatsen van een SSD-kaart worden afgeschreven PC’s van een jaar of drie oud weer razendsnel. Zo kunnen ze nog makkelijk een paar jaar mee. Niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu.

Software
Van tekstverwerker tot antivirus en van grafische vormgeving tot back- up. Trivision is het juiste adres voor al je software. Wij adviseren daarbij graag, niet alleen over de soort software, maar ook over de vorm waarin je de software kunt afnemen. Zo bestaan er bijvoorbeeld OEM-licenties, open licenties, multi-year-open-licenties en licenties ‘uit de cloud’. Natuurlijk leveren wij de software graag, maar wij vinden het nog leuker om de software gebruiksklaar voor je achter te laten. Natuurlijk met een stukje uitleg!

Nieuwsgierig?
Op zoek naar hardware of software die bij je past?
Neem vrijblijvend contact met ons op via 010 – 246 92 40 of mail naar info@trivision.nl.