Online back-up

Online back-up
Stel je eens voor dat door diefstal, brand, waterschade, virussen, stroomstoring of een technisch mankement morgen ineens al je gegevens weg zijn. Je grootste nachtmerrie! Een goede, recente back-up van je data is dan van essentieel belang.

Zorg voor een echt goede back-up
Een goede back-up wordt meerdere keren per dag of iedere nacht gemaakt én wordt buiten het bedrijf bewaard. Bovendien is het ook belangrijk dat bestanden van een maand, week of langer geleden kunnen worden teruggezet. Onze Trivision Online Back-up is hier een prima oplossing voor.

Veilig in de cloud met Trivision Online Back-up
Met een abonnement op de Trivision Online Back-up wordt elke back-up – veilig gecodeerd – dagelijks minstens eenmaal opgeslagen in ons datacenter. Na ieder back-up ontvang je, als je dat wilt, automatisch een e-mail waarin je kunt zien of de back-up gelukt is of niet. Uiteraard monitoren wij ook je back-up, zodat we zeker weten dat je gegevens veilig zijn. Minstens één keer in de maand zetten we een bestand uit de back-up van een klant terug. Zo controleren we nog eens extra of de back-ups in orde zijn.

Platformonafhankelijke back-up-software
Onze software is platformonafhankelijk, en kan alles wat data bevat back- uppen: van Office 365 tot je telefoon. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een Exchange brick-level back-up te maken. Dit maakt het mogelijk om afzonderlijke e-mails terug te zetten. De veiligheid is gegarandeerd middels een beveiligde SSL-verbinding en een geavanceerde computerversleutelingstechniek. De software zorgt ervoor dat alleen de bestanden die gewijzigd zijn in de back-up worden meegenomen. Zijn jouw bestanden zo groot dat het geen optie is om van de cloud gebruik te maken voor de back-up? Ook dat lossen wij op met onze back-up-oplossingen op locatie.

Bare metal back-up
Inmiddels is onze dienst uitgebreid met de zogenaamde bare metal back- up: een online back-up van je hele server. Ontstaat er een probleem met je server, dan kunnen wij de back-up online aanzetten. Je werkt dan niet meer via de server die normaalgesproken onder het bureau van de directeur staat te zoomen, maar via de back-up van de server die in de cloud staat. Terwijl wij het probleem met je server oplossen, kun jij gewoon verder werken.

Vrijblijvend uitproberen?
Natuurlijk is het mogelijk om onze back-up-software en -dienst vrijblijvend en gratis een maand te proberen.
Neem contact met ons op en vraag een demo account van 20Gb aan.