The Candy Store – voorheen ook wel bekend als ‘Weber chocolade’ – staat voor het produceren van hoogwaardige kwaliteit chocolade. Het team staat voor uitstekende kwaliteit, vakmanschap, flexibiliteit en de passie voor chocolade. Het productiebedrijf ‘The Chocolate Factory’ maakt chocoladeartikelen onder Private Label voor diverse grootwinkelbedrijven en de trots van The Candy Store is het eigen merk Johnny Doodle. Johnny staat bekend om zijn robuuste chocoladerepen, rijkelijk bestrooid met heerlijke ingrediënten.

Systeembeheer
Suzanne Houthuizen van The Candy Store: ‘Trivision onderhoudt onze Navision-server, zorgt met TOM dat onze werkstations en servers up-to-date blijven en dat onze NAS altijd netjes geback-upt is. Ook hebben we dankzij Trivision altijd beschikking hebben over onze Office-365-omgeving. Net als The Candy Store staan ze voor kwaliteit, vakmanschap en flexibiliteit.’

Witte jas en een haarnetje
‘En vergeet de passie voor chocola niet’, vult Dave aan. ‘Als je binnenloopt in hun productiehal ruikt het zo lekker. Er staan tanks met liters vloeibare chocola, en hun productielijnen staan 24 uur per dag chocoladeletters en repen te maken. De meeste werkzaamheden vinden plaats in de kantooromgeving, maar soms moeten we ook iets in de productiehal installeren. Ondanks dat we over het algemeen ver uit de buurt blijven van de productielijnen, moeten we wel een witte jas aan en een haarnetje op (daar zijn gelukkig geen foto’s van). Hygiëne staat voorop bij The Candy Store.

A man on a mission
Bovendien is Johnny Doodle a man on a mission. Jaarlijks doneert hij 3% van zijn netto-omzet aan de Johnny Doodle Foundation. Steeds als er een mooi bedrag bij elkaar gespaard is, vraagt Johnny aan de cacaoboeren wat ze nodig hebben. De resultaten van deze projecten zijn terug te vinden aan de binnenkant van de chocoladewikkels en op de website.