Het jaar 2019 is, net als alle voorgaande jaren, weer voorbij gevlogen. De kerstdiners zijn geweest maar de champagne en oliebollen hebben we gelukkig nog tegoed! In deze blog blikken we vooruit naar aankomende jaren en kijken we terug op wat veranderingen in het afgelopen jaar én nodigen wij u uit voor onze altijd gezellige nieuwjaars-netwerk borrel op 16 januari… zet deze maar vast in de agenda!

ICT in 2020 (en verder)

Iedereen merkt dat we allemaal steeds afhankelijker van ICT oplossingen worden. En we gebruiken er ook steeds meer. Dat betekent dat de hoeveelheid informatie binnen organisaties verder zal groeien. De veiligheid van deze informatie is ook in 2020 het allerbelangrijkst! Maar ook de vraag naar het flexibel gebruiken ervan neemt alleen maar toe. Uiteindelijk wil iedereen vanuit kantoor, thuis- of onderweg kunnen werken en dus moet alle informatie vanaf overal supersnel én veilig toegankelijk zijn. Uiteraard hebben wij daar in 2020 ook weer alle oplossingen voor. Ook het mobiele netwerk gaat daaraan meewerken, we hopen dat we in 2020 gebruik kunnen gaan maken van 5G, de snelle opvolger van 4G.

Niet langer meer beveiligd

Een ‘hot-item’ afgelopen jaar was dat in 2020 Microsoft stopt met het ondersteunen van Windows 7 en Windows Server 2008. We schreven daar eerder een blog over. Gelukkig blijven beide producten in eerste instantie gewoon werken, maar je ontvangt geen beveiligingsupdates meer. Heb je nog een Windows 7 werkstation of een Windows 2008 server, neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Gemak dient de mens

En tenslotte hebben we intern ook niet stil gezeten. Vanuit onze klanten kwam bijvoorbeeld de wens om alle bij ons afgenomen abonnementen op één maandelijkse factuur te ontvangen. Sommige abonnementen werden per kwartaal of per half jaar gefactureerd, afhankelijk van wanneer de dienst was ingegaan. In sommige gevallen was dat onoverzichtelijk. Dankzij een grondige reorganisatie van de administratie van Trivision ICT services is het versturen van een maandelijkse factuur met alle abonnementen erop nu wel mogelijk.

We maken daarin één uitzondering; voor bedrijven die bijvoorbeeld één domein of één Office 365 account bij ons hosten blijven we gewoon een halfjaarlijkse of jaarlijkse factuur versturen.

Nieuwjaars-netwerkborrel

Traditioneel organiseren we op 16 januari weer onze Nieuwjaars-Netwerkborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje elkaar het beste wensen en wellicht leuke contacten ontmoeten om in 2020 zaken mee te doen. Ook zin om langs te komen, stuur een e-mail naar bestewensen@trivision.nl met daarin vermeld met hoeveel personen je wilt komen en je ontvangt de uitnodiging in je mailbox! Rest ons je een fijne jaarwisseling te wensen en uiteraard alvast de beste wensen voor 2020.