In de vastgoedwereld draait alles om snelheid, betrouwbaarheid en vertrouwen. Fortus Vastgoedfondsen helpt projectontwikkelaars om in korte tijd woningen toe te voegen aan de Nederlandse vastgoedmarkt. Om dit succesvol te doen, moet achter de schermen alles soepel draaien, inclusief de IT-omgeving. In deze blog vertelt Esther Dekker, medeoprichter en CEO van Fortus Vastgoedfondsen waarom de samenwerking met Trivision zo’n succes is.

Over Fortus Vastgoedfondsen

Als mensen bij Fortus Vastgoedfondsen investeren, lenen we dat geld uit aan projectontwikkelaars. We doen dit door middel van kortlopende bridgefinancieringen. Met die financiering kunnen projectontwikkelaars binnen zes maanden bijvoorbeeld bestaande woningen strippen of optoppen of kantoren transformeren naar woningen. Zo komen er sneller nieuwe koopwoningen op de markt, iets waar enorm veel behoefte aan is.

De uitdaging: IT uitbesteden voor focus op onze core business

Wij hebben meerdere bedrijven in de vastgoedsector. Met een eerder bedrijf zijn we jaren geleden klant geworden bij Trivision. Dat beviel zo goed, dat we met de andere bedrijven ook de samenwerking zijn aangegaan. We zijn een relatief klein bedrijf met ongeveer 16 medewerkers, en we hebben simpelweg niet het budget om een volledig IT-team in huis te halen. Dat willen we ook niet, maar we willen wel dat alles rondom IT goed geregeld is en dat we ons er niet druk over hoeven te maken. Daarom werken we samen met Trivision. Ze zorgen dat onze hele IT-omgeving veilig draait in de cloud en dat er regelmatig back-ups worden gemaakt. Op het moment dat er nieuwe computers moeten komen, of er is onderhoud nodig, regelt Trivision dat. Ze hebben ons ook al meerdere keren verhuisd, alles opnieuw aangesloten, het internet geregeld, noem maar op. Ze ontzorgen ons echt op heel veel vlakken.

De voordelen: snelheid en service op maat

De samenwerking verloopt heel prettig. Hebben we een probleem? Dan sturen we een mailtje naar de supportafdeling en vaak wordt het dezelfde dag nog opgelost. Werkt er iets niet zoals we het verwachten? Dan pleegt een van ons een belletje naar Trivision. Ze loggen in, kijken met ons mee en fixen het. Zelfs in het weekend, als het spoed is, zorgt eigenaar Dave dat het wordt opgepakt. Die korte lijnen maken alles een stuk makkelijker. Onlangs liep het even niet lekker met de mailboxen. Een medewerker van Trivision dook er meteen in en loste het in no-time op. Ik heb zelfs een keer meegemaakt dat een collega per ongeluk zijn complete mailbox had gewist. Gelukkig maakt Trivision back-ups, dus ze konden alles herstellen, inclusief de verloren mails. Die wetenschap, dat geeft rust.

Servicegericht, snel en vakkundig

Drie woorden komen bij me op als ik aan Trivision denk: servicegericht, snel en vakkundig. Ze hebben veel verstand van zaken en weten precies wat er nodig is om ons te ontzorgen. Korte lijnen, duidelijke afspraken en snel schakelen. Zo kunnen wij ons richten op wat voor ons het belangrijkst is: het realiseren van nieuwe woningen voor de Nederlandse koopmarkt.

Mijn advies aan andere bedrijven

Voor elk bedrijf, groot of klein, is het zaak om de IT goed geregeld te hebben. Het is een hele geruststelling als je weet dat je gegevens veilig zijn en dat er netjes back-ups worden gemaakt. Als je IT niet in huis hebt, besteed het dan uit aan een betrouwbare partij zoals Trivision. Het bespaart je tijd, geld en een hoop kopzorgen.

Meer weten?

Heb je net als Fortus Vastgoedfondsen ook behoefte aan een ICT-partner die je IT-zaken op een prettige en transparante manier voor je regelt? Neem vrijblijvend contact met ons op via 010 – 246 92 40 of mail naar sales@trivision.nl. Voor meer informatie over vastgoedfinancieringen, kijk dan op de website van Fortus Vastgoedfondsen.