‘Het idee dat je op Trivision kunt terugvallen, dat brengt rust en vertrouwen’
Theunessen De Jong advocaten is een jong en dynamisch samenwerkingsverband tussen mr. Margot Theunessen en mr. Marieke de Jong. Toen Margot en Marieke elf jaar geleden hun kantoor begonnen, moesten ze op zoek naar een IT-partner. Via een collega-advocaat kwamen ze bij Trivision Automatisering & ICT-Services terecht. In deze blog vertelt Marieke hoe Trivision niet alleen zorgt voor een goed werkende IT-omgeving, maar ook voor de broodnodige humor.

Zo min mogelijk procederen
Theunessen De Jong advocaten & mediators bestaat inmiddels al bijna elf jaar. We zijn een klein kantoor met twee advocaten en een secretaresse. Margot is gespecialiseerd in familierecht, en ik focus me op arbeidsrecht. Naast mijn werk als advocaat ben ik ook mediator en gecertificeerd vertrouwenspersoon. Een interessante combinatie, want als mediator moet je neutraal zijn, en dan draag ik een totaal andere pet dan wanneer ik vanuit mijn rol als advocaat acteer. Maar ik procedeer het liefst zo min mogelijk en zet liever mediation in als oplossing in plaats van verwikkeld te raken in eeuwige juridische procedures.

Eigenzinnig kantoor
Dat geeft ook al aan dat wij een vrij eigenzinnig kantoor zijn en dat Margot en ik niet passen in het stereotiepe beeld dat men vaak van advocaten heeft. We willen ons duidelijk onderscheiden van de rest. We hebben een knalroze website en zitten hier niet strak in het pak achter ons bureau. We proberen de drempel voor onze cliënten te verlagen door onszelf te zijn: lekker praktisch en oplossingsgericht. In plaats van lange onbegrijpelijke brieven te schrijven, pakken we liever de telefoon.

Computer uit het raam
Margot begon haar kantoor in 2010. Alleen kan je nog wel met een losse computer af. Maar toen ik er in 2012 bijkwam, moest er ineens een netwerk komen. Via een collega-advocaat kwamen we in contact met Trivision en dat bleek al snel een gouden greep. Ik heb echt nul geduld met computers. Als er iets gebeurt, ben ik al snel geneigd dat kreng uit het raam te gooien. Dan bel ik Dave of een van zijn collega’s en dan komt alles weer goed. Dat is zo prettig aan Trivision, ze regelen het gewoon. En ondertussen is er ook altijd ruimte voor een lolletje aan de telefoon, hoe mooi is dat? Als ik bel ben ik chagrijnig en als ik ophang, is mijn ICT-probleem opgelost én m’n humeur weer opperbest. Wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is: bij Trivision zijn de kosten goed in balans met wat ze voor ons doen. Wij zijn maar een klein kantoor – dat willen we ook graag zo houden – en dan wil je geen kapitalen investeren in ICT.

Stressvrije business
Waar ik enorm blij van word, is dat ik in stresssituaties altijd op Trivision kan vertrouwen. Ik heb het weleens meegemaakt, dat mijn computer versleuteld werd. Ik dacht dat ik het leven liet. Je ziet het voor je neus gebeuren en je kunt niets doen. Nou ja, één ding: Trivision bellen. Binnen 24 uur was alles weer aan de praat en kon ik weer vrijuit ademhalen. Ik heb wel meteen een nieuwe computer aangeschaft, ik wilde dat ding niet meer op m’n bureau.

Rust en vertrouwen
Wat we vooral waarderen is de continuïteit en de stabiliteit. Het idee dat, als er iets met je IT-omgeving gebeurt, Trivision er altijd voor je is, dat brengt rust en vertrouwen. Als je dan ook nog samen kan lachen, dan is dat de kers op de appelmoes. Of het nu gaat om onze accountant, onze IT-partner of andere samenwerkingsverbanden, we maken graag een beetje lol met elkaar. Dat maakt alles fijner en transparanter. Dan kan je elkaar ook makkelijker aanspreken als er eens iets niet goed zou gaan. Zo werken wij onderling ook. Het is prettig om mensen om je heen te hebben die op eenzelfde manier in het ondernemerschap zitten. Ja, ik vrees dat Dave en zijn team voorlopig nog niet van ons af zijn.

Meer weten?
Heb je net als Theunessen De Jong advocaten ook behoefte aan een ICT-partner die je IT-zaken op een prettige en transparante manier voor je regelt? Neem vrijblijvend contact met ons op via 010 – 246 92 40 of mail naar info@trivision.nl. Behoefte aan een advocaat, mediator of gecertificeerd vertrouwenspersoon? Kijk dan eens op de website van Theunessen De Jong advocaten.