Wij geloven in bedrijven die zich specialiseren, die niet van alles een beetje weten, maar alles van ‘een beetje’. Zo weten wij alles over computers, servers en software. Maar als wij zeggen dat we je automatiseringszorgen uit handen nemen, dan gaan we graag verder dan onze eigen specialisatie. Klinkt tegenstrijdig? Is het niet.

Multifunctionals, documentstromen en digitalisering van documenten

Als het gaat om apparatuur buiten onze ‘core-business’ grijpen we terug op ons uitgebreide netwerk van partners in diverse takken van de ‘automatiseringssport’. Zo werken we bijvoorbeeld al ruim 15 jaar samen met IVA Kantoormachines als het gaat om grote kantoormachines. Als een klant een printer op zijn bureau wil om facturen uit te printen, dan leveren en plaatsen wij die natuurlijk. Als een klant echter advies nodig heeft over multifunctionals, documentstromen en digitalisering van documenten, roepen wij de deskundige hulp in van Steven Hofhuis van IVA Groep. Voor de klant maakt het geen verschil; wij leveren de printer, zorgen dat de apparatuur in het netwerk komt en als er een storing is belt de klant gewoon onze supportdesk. Steven is onze leverancier en adviseur op de achtergrond en gaat, als specialistische kennis nodig is, met ons mee naar de klant.

Verlengstuk van je netwerk

Met een multifunctional kun je niet alleen printen, maar ook kopiëren, scannen en faxen. Faxen is natuurlijk nogal 20e eeuw, maar vooral scannen is enorm populair. Steven adviseert, op basis van bijvoorbeeld printvolume en scanvolume, de juiste multifunctional, eventueel met software om gescande documenten automatisch op de juiste plaats in je netwerk neer te zetten. Welke software dat is, hangt ook weer af van de wensen van de klant. Natuurlijk kun je je scans per mail ontvangen en kun je de bestanden handmatig opslaan op het netwerk. Maar in deze snelle tijden willen veel mensen dat dat allemaal automatisch gaat. Met de juiste software kan dat. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een koppeling te maken met je boekhoudprogramma zodat je facturen automatisch ingeboekt en opgeslagen worden. Voor elke klant kan dat helemaal ingericht worden. Zoals Steven het zelf zegt: ‘De multifunctional is eigenlijk een verlengstuk van je netwerk; daarom is de samenwerking tussen IVA Groep en Trivision zo mooi.’ En dat kunnen wij alleen maar bevestigen.

Slim en veilig printen

Natuurlijk kan de multifunctional ook printen. Sterker nog, hij kan heel slim printen. Dankzij de PaperCut-software worden kosten inzichtelijk gemaakt en kunnen ze in toom gehouden worden. Staat de printer op een centrale plaats op de afdeling? Dan kun je PaperCut zo instellen dat je je eerst bij de multifunctional moet aanmelden met een wachtwoord, pasje of tag en dat dan pas de prints worden vrijgegeven. Zeker nu de nieuwe privacywet is gelanceerd een veelgevraagde functie. En door een finisher te koppelen aan je multifunctional kun je je documenten als nette, geniete, stapeltjes of gevouwen boekjes uit de printer halen. Dat noemen wij behoorlijk slim.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over multifunctionals? Neem vrijblijvend contact met ons op via 010 – 246 92 40 of mail naar info@trivision.nl. Benieuwd naar de overige diensten van IVA Groep, zoals print en drukwerk, kantoormeubilair of webdesign, check dan hun website.