Het leven is dankzij handige apps zoveel gemakkelijker geworden. Even je saldo checken, in een oogwenk concertkaartjes kopen of vanaf je vakantiebestemming vast kijken of er bij thuiskomst een tafeltje in je favoriete restaurant beschikbaar is. De digitale revolutie heeft ons veel gemak gebracht. Op de zaak zou je ook wel zoveel overzicht en gemak willen hebben én bieden.  

Microsoft Dynamics 365 Business Central

In samenwerking met Pixelzebra Solutions bieden wij de oplossing; Microsoft Dynamics 365 Business Central. Waar wij uiteraard al veel langer Microsoft licenties leveren, hebben we in Pixelzebra een partner gevonden die gespecialiseerd is in het implementeren én optimaliseren van de Business Central omgeving.

ERP Oplossing

Business Central (BC) is een ERP oplossing. ERP staat voor Enterprise Recource Planning en is bedoeld om de productiviteit van organisaties te maximaliseren. Met BC heb je de beschikking over verschillende onderdelen. Naast Financieel beheer en accounting is er de mogelijkheid om de productie te beheren en te volgen, evenals de voorraad, bestellingen en de leveranciers. Je beheert ook gemakkelijk je contracten, verkoopmogelijkheden en serviceovereenkomsten en zorgt voor projectmanagement en offertes. Alles is volledig beschikbaar in de Cloud en overal op elk apparaat, dus ook mobiel, toegankelijk! Een korte demo waarin o.a. de integratie met Outlook wordt toegelicht vind je door hier te klikken.

Alles met maar één doel: altijd inzicht in de actuele financiële situatie en een degelijke en flexibele basis waarop je het bedrijf kunt verder bouwen. 

Nét iets meer

Business Central biedt net wat meer dan een eenvoudig, online administratiesysteem. Het biedt logistieke functionaliteit, voorraadbeheer en inzicht in je cashflow. Het is eenvoudig op te schalen richting een volledig ERP-systeem en het is uitstekend te integreren met andere Apps. U bepaalt zelf wat u nodig heeft.

Live in 5

Met de ‘Live in 5’ aanpak van Pixelzebra Solutions is het mogelijk om binnen een kort tijdsbestek gebruik te gaan maken van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zoals de naam al doet vermoeden begeleiden we je in 5 stappen naar het gekozen model. Uiteraard blijven we na het afronden van deze stappen ondersteuning bieden. Klik voor meer informatie op live-in-5. 

Meer informatie?

Wil je ook digitaliseren en efficiënter werken? Schakel dan over naar een systeem dat aan alle eisen voldoet. Stuur een mailtje naar info@trivision.nl en we nodigen u graag uit voor de vrijblijvende bijeenkomst ná de vakantie