‘De beste samenwerking is als je elkaar leuk vindt en het levert ook nog iets op’

‘Kijken doe je met je ogen, zien met ’t Hart.’ Deze slogan prijkt op de muur bij ’t Hart Optiek & Optometrie in Vlaardingen. Deze optiekzaak van Thierry en Mariëlle ’t Hart is niet zomaar een optiekzaak. ’t Hart is gespecialiseerd in de betere brillen, glazen en contactlenzen, beschikt over de meest geavanceerde apparatuur en doet onderzoek, bijvoorbeeld naar hoofdpijn en migraine. Automatisering wordt steeds belangrijker en daarbij laat echtpaar ’t Hart zich graag ontlasten door Trivision. 

Nu kopen waar we in de toekomst behoefte aan hebben
Automatisering wordt steeds belangrijker, ook bij ons. Ik ben al jaren bezig om daarin stappen te zetten, bijvoorbeeld door koppelingen tussen verschillende programma’s aan te brengen. Ik wil dat IT mij zo min mogelijk tijd kost, zodat ik kan doen waar ik goed in ben. Het is fijn als je een IT-partner hebt die snapt wat er bij je werk komt kijken en met je meedenkt. Dat miste ik de laatste jaren. Of dat is omdat we gegroeid zijn – we begonnen met z’n tweeën en inmiddels zijn we met een team van zeven – of dat het is omdat je door de jaren heen tot nieuwe inzichten komt, dat doet er niet zo toe. Wat ik wel weet is dat ik geprikkeld wil worden. Ik wil niet kopen wat we nu nodig hebben, ik wil nu kopen waar we in de toekomst behoefte aan gaan hebben. Dan moet je samenwerken met een partij die dat snapt.

Dit wil ik!
Anderhalf jaar geleden kwam ik, via een vriendin, in aanraking met Dave van Trivision. Los van de persoonlijke klik die er direct was, heeft hij dingen laten zien op gebied van automatisering die me aanspraken. Dat wilde ik! Ik besloot over te stappen en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Zodra er iets is, kunnen we Trivision bellen. Maar beter nog, zij monitoren onze computers en ons netwerk proactief. Als zich iets voordoet dat niet klopt of verdacht is, gaat er gelijk een seintje naar Trivision. Vaak lossen zij het al achter de schermen op voor wij er erg in hebben.

Zorgeloos IT-landschap
Inmiddels staan we voor een verbouwing. Ook dan is het fijn dat Dave met ons kan meedenken. Wij hebben veel medische apparatuur, dat moet allemaal met elkaar praten. Als er iets misgaat, wil ik niet moeten leuren om een oplossing. Is het de hardware leverancier die het op moet lossen of de software leverancier? Daar heb ik helemaal geen tijd voor en al helemaal geen zin in. Ik wil één aanspreekpunt en dat heb ik nu met Trivision. Dat we een persoonlijke klik hebben, is natuurlijk mooi meegenomen. Dat zijn de beste samenwerkingen: als je elkaar leuk vindt en het levert ook nog iets op. Wat het mij oplevert is gemak en een zorgeloos IT-landschap. Zo kan ik me focussen op waar ik goed in ben.

Winkel en website
Zoek je een nieuwe bril of twijfel je over de gezondheid van je ogen? Stap gerust een keer binnen bij ’t Hart! Je vindt de ruim opgezette winkel in winkelcentrum De Loper te Vlaardingen. Maar online een bril passen behoort ook tot de mogelijkheid. Kijk maar eens op de website! 

Net als Thierry en Mariëlle ook je ICT zorgen uit handen geven!?
Bel dan naar 010 – 246 92 40 of stuur een e-mail naar
info@trivision.nl