Iedereen die Trivision kent, weet dat we ervan houden de dingen bij de naam te noemen en te laten weten waar we mee bezig zijn. We leggen de dingen nu graag goed uit zodat gebruikers weten hoe het zit! Dave van Wijngaarden: “Het zal te maken hebben met onze pedagogische achtergrond. Trivision is ruim twintig jaar geleden opgericht door drie studenten van de Pedagogische Technische Hogeschool. Dat liep zo goed dat we verder zijn gegaan in de ICT, maar er is nog altijd een sterke affiniteit met het onderwijs. Zo geef ik wekelijks drie uur les op een lagere school. Ik leer de kinderen hoe ze kunnen omgaan met Powerpoint, Excel en Word. Leuk om te doen en zo draag je ook je steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen.

Trivision on a mission
We zijn destijds gestart met Trivision vanuit het idee ‘ICT is mooi, maar als de gebruikers er niet mee uit de voeten kunnen, dan schiet het zijn doel voorbij’. In de afgelopen jaren is er veel veranderd qua techniek en mogelijkheden, maar onze insteek van destijds is nooit veranderd. Bij alles wat we doen, staan de gebruikers voorop. We willen dat ook niet-techneuten snappen hoe de boel in elkaar zit. Regelmatig krijgen we te horen: ‘wat leggen jullie het toch altijd goed uit!’. Een mooier compliment kun je ons niet geven.

Niet de grootste, wel de beste
Hoewel het bedrijf is meegegroeid met alle technische ontwikkelingen, waaien we zeker niet met alle winden mee. Daar zijn we te nuchter voor. Het is ook niet onze ambitie om de grootste of de snelste te worden. Ons belangrijkste doel is mensen te helpen met het inrichten van de werkomgeving waarin ze lekker kunnen werken.

Work hard, play hard
Klanten zijn bij ons meer dan een nummer. We kennen ze persoonlijk, weten wat er bij ze speelt en komen geregeld bij ze over de vloer. Als het zo uitkomt, drinken we na afloop van het werk graag een biertje met ze. We houden van aanpoten en gaan altijd voor het resultaat, maar plezier in het werk is minstens net zo belangrijk.

Met een limo door Rotterdam
Ook intern houden we het graag gezellig. Afgelopen maand was het feest bij Trivision. Onze collega Anouk was tien jaar in dienst. Natuurlijk moest dat groots gevierd worden. Als verrassing kwam er een heuse limousine voorrijden om iedereen op te halen voor een feestelijke lunch in het centrum van Rotterdam. Een onvergetelijke ervaring voor Anouk en de rest van het team. Want waar maak je nou zoiets mee? Bij Trivision dus!”